Блок Петра Порошенка закликає житомирян взяти участь в обговоренні

Дізнатися громадську думку мешканців міста стосовно створення Меморіалу слави у Житомирі закликає житомирський осередок партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». З такою ініціативою виступив голова Житомирської територіальної організації партії Сергій Сухомлин.

159471367«Вся історія боротьби за українську незалежність просякнута кров’ю справжніх патріотів. І не важливо,  чи була це боротьба проти турків, поляків, нацистської Німеччини, патріотів ОУН УПА проти Радянської Росії  – всі вони віддали життя за незалежне майбутнє своєї країни.  Ніхто не очікував, що для українського народу історія повториться. Неоголошена війна з ворогом на Сході держави, щодня забирає життя наших героїв. Тому, ми хочемо створити єдине місце, де буде вшановано пам’ять героїв, які полягли в боротьбі за незалежність України у різні часи. Адже внесок кожного з них однаково важливий. Попередньо для облаштування такого майданчика пропонується ділянка біля Монумента Слави. Але, передусім, ми хочемо дізнатися думку житомирян з цього приводу» , – зазначив Сухомлин.

Взяти участь в опитуванні можна заповнивши анкету у партійних наметах «Блок Петра Порошенка «Солідарність». На спеціальних бланках також можна залишити власні пропозиції та зауваження.

159470308